Kontakt och beställning

Välkommen att kontakta mig!
kerstin@kronbruden.se

Kronbruden
Kerstin Kallin
Nytorgsgatan 25A
116 40 StockholmInnehar F-skatt

Priser och frakt

Priserna varierar beroende på material och design, från 490:- och uppåt. Porto ingår i priset!

Betalning

All leverans sker mot förskottsbetalning till bg 262-1621 eller via Paypal. Föredrar du Paypal så säger du till om att du vill ha en elektronisk faktura skickad till din epostadress. Den kan betalas antingen med ditt eget paypalkonto eller med ett betalkort som Visa eller Mastercard.

Färdiga smycken

Kom ihåg att kontakta mig innan betalning av färdiga smycken för att försäkra dig om att varan finns kvar och att jag har din adress, och var noga med att skriva avsändare så att jag ser att det är du som har betalat!Specialbeställningar

Har du gjort en specialbeställning gör du din inbetalning först när varan är färdig och jag har skickat en bild till dig via mail. Allt för att försäkra oss båda om att du blir nöjd!

Leveranstid

Leveranstid på specialbeställda smycken och trycksaker beror mycket på design, materialval och hur arbetsbelastningen ser ut för tillfället, men i regel kan jag leverera inom tre veckor. Monogramförslag går oftast snabbare och kan fås inom en vecka. Färdiga smycken kan självfallet levereras så snart betalningen har gått igenom och postens frakt brukar ta 1-3 dagar.